Accommodatie

In “De Olde Schure” op Boerderij de Vrije Geest zijn drie mooie ruimtes van ieder 50m2 groot. Twee zijn verbouwd en ingericht tot studio en één is consultruimte.

In de studio’s kan men overnachten op “Landgoed” Boerderij de Vrije Geest. Beide studio’s hebben een kitchenette, eethoek en zitruimte. Beide studio’s hebben een badkamer op de begane grond voorzien van wastafel, douche en toilet.

De studio’s hebben ieder een slaapzolder met een idyllische uitstraling die u van een boerderij mag verwachten. Nee, u slaapt niet in het hooi maar in een goed eenpersoonsbed dat eenvoudig als twee persoonsbed kan worden geïnstalleerd. De slaapzolders zijn klein maar compleet. U kunt van te voren uw wensen aangeven. Het is mogelijk om met  vier personen op deze slaapzolder te overnachten.

De consultruimte is voorzien van een kitchenette waar alle voorzieningen aanwezig zijn, alsmede een apart toilet.

Onze gasten zijn mensen die:

Voor werk of workshopbezoek een fijn, comfortabel en veilig overnachtingsplekje zoeken.

Met de fiets of al wandelend de omgeving willen ontdekken, of historie willen opsnuiven in stadjes als Doesburg, Zutphen, Bronckhorst.

In alle rust willen lezen, wandelen, relaxen en luieren.

Een korte of lange retraite willen houden al dan niet in combinatie met de diverse workshops en consultmogelijkheden.

Er even tussenuit willen, van natuur, rust en ruimte houden en heerlijk op zichzelf willen zijn om te genieten van het ‘boeren leven’ en het prachtige Gelderse landschap.

In de tuin van de loof- en fruitbomen willen genieten, de bloemen en weide tuinen willen aanraken en deze zelf willen kunnen plukken.

In onze grote tuin van alle loslopende dieren willen genieten. De pauwen, de kippen. Of de in het wild lopende hazen en konijnen, vogels, herten, en reeën.

De vakantiehuisjes cq studio’s Boerderij De Vrije Geest zijn landelijk gelegen in het buitengebied tussen Hengelo-Gld, Steenderen en Baak in de Achterhoek provincie Gelderland. De ligging van de gastenverblijven is werkelijk uniek. De landelijke ligging betekent oneindig veel groen op eigen terrein van ruim twee hectare met o.a. de groente- en bloementuinen, de olde bongerd en boomgaard, kassen en moestuin, de vrije parktuin en kikkerpoel en de energiecirkels in het land. Het energie of chakrapad om het landgoed heen is uniek te noemen en werkelijk voelbaar. En natuurlijk het vrije uitzicht over de omringende weilanden met haar idyllische knotwilgen, esdoorns, populieren, kastanjes, hagen en houtwallen.

Bij de naast gelegen studio’s is tevens een gezellige wagenloods. Deze is voorzien van buitenkeuken, BBQ, vuurschaal, grote koelkast met vriezer, dartbord, bartafel en pickniktafels.