Zaal-, consultruimte en studio’s

In onze boerderij hebben wij een ruime en comfortabele zolderzaal van 50 m2. De Zolder heeft een eigen pantry voorzien van alle gemakken. Het is mogelijk om thee en koffie tegen een kleine vergoeding te bestellen per persoon incl. versnaperingen en in de middag zullen we vers fruit en een fruitsap klaarzetten voor uw gasten. De zaal heeft een aparte opgang voorzien van sanitair. De zolderzaal zelf heeft een bijzondere gedragen energie die door menigeen wordt waargenomen.

Zaalhuur per dagdeel:

  • Ochtend: 9.00 uur – 12.00 uur.
  • Middag: 12.30 uur – 17.30 uur.
  • Avond:   18.00 uur – 22.00 uur.

Soms lijkt het bij beschikbaarheid van de zaal of deze niet beschikbaar is, dus bel of mail even als je toch die dag gebruik zou willen maken van de zaal, het kan zomaar zijn dat er nog een dagdeel beschikbaar is. Je kan dit ook zien onder de activiteiten.

Voor yoga en meditatie groepen doordeweeks zijn aparte afspraken mogelijk qua zaalhuur en tijden. Bel ons gerust even voor een afspraak 0575-470867.

Consultruimte/studio’s

In “De Olde Schure” op Boerderij de Vrije Geest zijn drie mooie ruimtes gesitueerd van ieder 50m2. Twee  zijn verbouwd en ingericht tot studio en één ruimte dient als consultruimte. In de afgelopen jaren mochten we al vele mensen consulteren in deze bijzondere ruimte.

Voor de consultruimte geldt ook neem even telefonisch contact op om te kijken of er nog een dagdeel beschikbaar is.

De Deel

De Deel,  in Boerderij De Vrije Geest is geschikt voor diverse activiteiten.
Op regenachtige dagen is de deel, als gemeenschappelijke ruimte beschikbaar. Dit is een heerlijke plek om te lezen of spelletjes te doen met elkaar. Er is een bibliotheek aanwezig of je leest gewoon lekker je eigen boek.

Op de vele ludieke plaatsjes op ons erf is het goed vertoeven om je even terug te trekken of lekker te mediteren. Indien de zolderzaal ot  tuinzaal vrij is heeft men ook hier, naast het vaste programma, de mogelijkheid om te mediteren, tai chi of yoga te beoefenen. Neem gerust je trommels en ratels mee!

Of  de voormalige oude stal, “de Tuinzaal” kan ook gebruikt worden voor groepen van circa 10-30 personen. De ruimte is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen, lezingen, recepties, lunch of diner met gebruik van keuken of catering. Alles is gelijkvloers. Informeer gerust naar alle mogelijkheden.

In de voormalige oude stal, nog te renoveren,  is er de mogelijkheid voor biljart, sjoelen en tafeltennis of gewoon lekker over de weilanden turen…