Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Studio 1

In “De Olde Schure” op Boerderij de Vrije Geest zijn drie mooie ruimtes van ieder 50m2 groot. Twee zijn verbouwd en ingericht tot studio en één is consultruimte.

In de studio’s kan men overnachten op “Landgoed” Boerderij de Vrije Geest. Beide studio’s hebben een kitchenette, eethoek en zitruimte. Beide studio’s hebben een badkamer op de begane grond voorzien van wastafel, douche en toilet.

De studio’s hebben ieder een slaapzolder met een idyllische uitstraling die u van een boerderij mag verwachten. Nee, u slaapt niet in het hooi maar in een goed eenpersoonsbed dat eenvoudig als tweepersoonsbed kan worden geïnstalleerd. De slaapzolders zijn klein maar compleet. U kunt van te voren uw wensen aangeven. Het is mogelijk om met  vier personen op deze slaapzolder te overnachten. De consultruimte is voorzien van een kitchenette waar alle voorzieningen aanwezig zijn, alsmede een apart toilet.

Voor uitgebreide informatie zie studio 2.

Boek direct!Bekijk studio 2

 

Nieuwsbrief | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Verklaring 
© Boerderij de Vrije Geest 2017 - 2019 - Alle rechten voorbehouden

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren