Trouwlocatie / Festiviteiten

Wat dacht je ervan om het ja woord te geven in onze eigen bongerd, onze oude boomgaard waar een Toscane wedding aan doet denken maar dan gewoon in de Achterhoek. In een mooi coulisselandschap, tussen weilanden, tuinen, de romantische zwemvijver. Waar vogels nog gewoon aanwezig zijn en kikkers vrijuit kunnen kwaken.
Gewoon in de openlucht, in een mooie idyllische omgeving met pagodes en partytenten. Gezellige picknicktafels, statafels, bar en diverse terrassen en overdekte veranda’s. We hebben verschillende zalen om allerlei mogelijkheden te creëren. Ook voor de kinderen zijn er mogelijkheden.

Het is mogelijk om het gehele terrein privé te huren incl. slaapzalen, private studio’s en eigen minicamping. Geschikt voor kleine groepen als wel grote groepen.

Het aanvragen van een evenementen vergunning, (ontheffing) is geen enkel probleem en verzorgen we voor jullie. We hebben zelfs op deze trouwlocatie de beschikbaarheid van een trouwambtenaar die we kunnen aanbevelen. Evenals diverse cateraars op elk vlak, van eenvoudig tot super de luxe. Alles is mogelijk en het invullen van eigen wensen is onbeperkt.

Diverse huwelijken mochten zich hier voltrekken en genoten ‘s avonds van de muziek, dans, sfeerverlichting en vuurplaats.

Boerderij de Vrije Geest, voor alle events mogelijk.
Gratis parkeren op eigen terrein, indien gewenst, bij onze goede buren.

Vraag naar de mogelijkheden en vul onderstaand formulier in of bel ons even.


0575-470867

Uw gastheer en gastvrouw
Jaco & Astrid