Studio 2

Beste gasten van de studio’s,

‘Landgoed' Boerderij de Vrije Geest heeft twee romantische studio's. Beide hebben een kitchenette, eethoek en zitruimte. T.v. en dvd. Een nette badkamer op de b.g. v.v. wastafel, douche en toilet. De gezellige slaapzolder beschikt over 4 bedden plus een extra matras. Tevens een zwemvijver en grote gezellige overdekte wagenloods met complete keuken, vuurkorf, terras. De tweede studio heeft ook nog twee extra slaapbanken. Groepen vanaf 4 pers. moeten zelf linnengoed meenemen of bij ons huren a 12,50 pp.

De studio’s zijn geschikt voor mensen om er even tussenuit te willen, van natuur, rust en ruimte houden en heerlijk op zichzelf willen zijn om te genieten van het ‘boeren leven' en het prachtige Gelderse landschap. U bent van harte welkom op Boerderij de Vrije Geest in Toldijk in de achterhoek. Ons “landgoed” ligt in de gemeente Bronckhorst in het buitengebied van het rustige plaatsje Toldijk, tussen de bijzonder sfeervolle Hanzesteden Zutphen en Doesburg. Toldijk is een echte plattelandsgemeente in de provincie, die zeer rijkelijk bedeeld is met natuurschoon. Het rustige landschap rondom Toldijk is het zogenaamde coulisselandschap. Het biedt een magnifieke afwisseling van bossen, weilanden, akkers en houtwallen, waartussen fraaie karakteristieke boerderijen verscholen liggen.

Boerderij de Vrije Geest is een prachtige uitvalsbasis voor fiets- of wandelroutes of gewoon heerlijk relaxen in de stilte van het Gelderse landschap. In de omgeving treft u vele boerderijwinkels met streekproducten of stalletjes langs de weg met fruit en groente die het seizoen aanbiedt.

Er is een grote geheel overdekte wagenloods/veranda met buitenkeuken tot je beschikking met mogelijkheid om de potkachel of de vuurschaal te gebruiken! Tevens is er een grote koelkast en een grote 6 pits gasfornuis met grote oven en BBQ. De overdekte wagenloods is 80m2 met picknick tafels etc. Veel ruimte voor privacy. Deze overdekte ruimte is naast de studios gelegen! Het is geen feestzaal voor bandjes en partijen. Muziek op normaal niveau om geen overlast te veroorzaken. Geen muziek buiten!
Daggasten betalen een bijdrage van € 7,50 p.p. p.d.
Vroege of late check in, check out € 20,00 per hour per group if possible.

We hebben een heerlijke zwemvijver/biotoop voor een heerlijke fresh up. Er is ook een yacussie aanwezig (bijdrage €50,00 voor schoonmaak en nieuwe filter)

Er is een extra veranda met grote vuurplaats buiten om lekker te zonnen en relaxen. Tevens een naast gelegen veldje om te spelen of lekker relaxen. Of een mooi vuurtje stoken op de vuurplaats.

Gastvrijheid en services staan bij ons, Jaco en Astrid hoog in het vaandel! Vraag ons naar leuke uitjes in de buurt, fietsroutes, restaurants, etc. Wij helpen U graag!

Rust en ruimte is hier in overvloed te vinden. Maar je kan er ook even heerlijk tussenuit in de dichtbijgelegen Hanzesteden, Zutphen, Deventer, Doetinchem of Doesburg. Amsterdam is maar een uurtje hiervandaan.

Er is openbaar vervoer aanwezig.

Catering mogelijkheden Boerderij De Vrije Geest.


Bij onze naast gelegen buren: Vleesboerderij Garritsen. Gewoon lekker en goedkoop. Zie de site www.vleesboerderijgarritsen.nl

Of de luxe bij onze huiscateraar: Sander.

Eerste klasse! Alles is vers, heeft geen vriezer gezien en wordt proper toebereidt.

3 dagen vooraf bestellen i.v.m. inkoop en verwerken.
Mail me even voor de mogelijkheden.

Mvr. gr, 
Uw gastheer en gastvrouw,

Jaco & Astrid

Boek direct! 360° Rondleiding